Pubquiz levert € 2350 op

 In Algemeen

Om onze mijlpaal, 10 jaar Stichting 1184, te vieren, hebben we een pubquiz avond georganiseerd. In ieder geval om een leuke, gezellige avond te hebben, maar voor ook om een bedrag op te halen voor ons goede doel: een inclusieve speeltuin.

Op donderdagavond 25 januari kwamen 21 teams met meer dan 100 deelnemers bijeen voor de eerste echte 1184 Pubquiz. Winnaar van de Oeteldonkse Kletsavond 2023, Frank Damen nam iedereen mee door de vragen. Een enorm succes, al zeggen we het zelf, maar dit konden we niet zonder de bijdragen van:

De Raadskelder, voor het gebruiken van een top-locatie.
De Vlotte Vloot, voor het beschikbaar stellen van de 1e prijs, samen met Foe Jong Bende, die een optreden tijdens een rondvaart gaat doen.
Bakkerij Royal voor de 2e prijs: voor het hele team een Bossche Bollen workshop. En ook Live to Sparkle voor de heerlijke champage voor de 3e prijswinaars.

Met het inschrijfgeld en een deel van de drank- en hapjes omzet is een bedrag opgehaald van € 2350.

Bij Stichting 1184 gaat plezier hand in hand met een goed doel. Een deel van het inschrijfgeld voor de jubileum pubquiz draagt bij aan een bijzonder project in samenwerking met de gemeente ‘s-Hertogenbosch. Wij zetten ons in voor de oprichting van een unieke speeltuin. Een plek waar ieder kind, ongeacht hun vaardigheden of beperkingen, vrij en veilig kan spelen. Deze speeltuin wordt een symbool van inclusiviteit en gemeenschapszin in ‘s-Hertogenbosch.

Recent Posts
Contact 1184

Wil je een bericht achterlaten of meer weten over Stichting 1184? Stuur ons een bericht!

Start typing and press Enter to search