Het sociaal netwerk met hart voor de stad

Stichting 1184 is een sociaal netwerk in ’s-Hertogenbosch dat gedreven, ondernemende personen met hart voor de stad verbindt. Met onze stichting ondersteunen wij maatschappelijke initiatieven in en voor ’s-Hertogenbosch. Als lid van Stichting 1184 word je gestimuleerd jouw kennis, energie en creativiteit te delen met onze stad en haar inwoners.

Dit doen we vanuit persoonlijke drijfveren van de leden in combinatie met hun professionele achtergrond. Uiteraard in een ontspannen en gastvrije sfeer. Dat is de bron van unieke verbondenheid en kennisdeling. Het leidt tot mooie projecten en ondersteuning van specifieke doelen op lange termijn.

Bekijk welke doelen we helpen >

RJ_150416_21.45_2934_II
0028Comedy-Night-2014

Persoonlijk verbonden

Stichting 1184 is een sociaal netwerk dat gedreven, ondernemende personen met hart voor ‘s-Hertogenbosch verbindt. We zetten ons in voor lokale maatschappelijke initiatieven. 1184 verrijkt je als individu en stimuleert je jouw kennis, energie en creativiteit te delen met onze stad en haar inwoners.

1184-'s-hertogenbosch

Een sociaal netwerk

1184 is een sociaal netwerk van mensen in de kracht van hun leven die hun kennis en ervaring inzetten voor maatschappelijke projecten. We ontwikkelen ons als groep en op individueel vlak. Kennis, energie en creativiteit wordt ingezet voor de Bossche maatschappij.

roet korte put 1184

Verbonden met ‘s-Hertogenbosch

Als 1184 zetten we ons samen in voor de Bossche samenleving op het gebied van maatschappelijke kwesties, cultuur of erfgoed.
’s-Hertogenbosch gaat ons aan het hart. Daarom ondersteunt 1184 deze stad en haar inwoners met financiële middelen en raad en daad.

Stichting 1184 is vernoemd naar het jaar dat ‘s-Hertogenbosch
stadsrechten kreeg van Graaf Godfried III van Leuven.

Hoe kunnen we je helpen?

Met een groep ondernemende mensen werken we samen aan projecten die voldoening geven. We ontwikkelen ons als groep en op individueel vlak en helpen zo bij onze doelen en projecten. Hoe kunnen we jou helpen?

Contact 1184

Wil je een bericht achterlaten of meer weten over Stichting 1184? Stuur ons een bericht!

Start typing and press Enter to search