Vier 10 Jaar 1184
met onze Jubileum Pubquiz!

Donderdag 25 Januari 2024

Dit jaar markeren we een bijzonder moment – 10 jaar Stichting 1184! Om deze mijlpaal te vieren, nodigen we je uit voor een avond vol plezier, vriendschap en natuurlijk een beetje gezonde competitie.

📝 Inschrijven
Klaar om deel te nemen? Meld je team nu aan! Vorm een team van 4 tot 6 personen en bereid je voor op een onvergetelijke avond! Deelname kost €25 per persoon.

👥 Wie: Jij, je collega’s, vrienden en familie
Of je nu een quizmaster bent of gewoon geniet van een leuke avond uit, deze pubquiz is de perfecte gelegenheid om samen te komen. Stel je team samen en maak je klaar voor een avond vol verrassingen.

🧠 Wat: Een onvergetelijke Pubquiz
Bereid je voor op een reeks boeiende vragen, van algemene kennis tot hilarische raadsels. Of je nu strijdt om de eer of gewoon voor de lol, het wordt een avond om niet snel te vergeten.

📍Waar: De Raadskelder (onder het Stadhuis) midden in de stad
We hebben een fantastische locatie gekozen om deze speciale avond te hosten. Bereid je voor op een gezellige setting waar plezier en uitdagingen hand in hand gaan.

🕗 Wanneer: 25 Januari 2024
Markeer je kalender en zorg dat je erbij bent! De avond begint om 19:30 uur en belooft veel lachen, leren en natuurlijk een beetje competitie.

Eventdetails

  • Datum: donderdag 25 januari 2024
  • Locatie: De Raadskelder, Markt 1a Den Bosch (onder het Stadhuis)
  • Aanvangstijd: 19.30 uur

Inschrijven met je team

Vorm een team van 4 tot 6 personen en schrijf je nu in voor de Stichting 1184 Pubquiz! Het inschrijfgeld bedraagt slechts 25 euro per persoon. Voor dat geld zit er zeker een drankje voor je in, maar je maakt ook deel uit van een geweldige avond vol kennis en plezier. Het overige inschrijfgeld gaat naar een goed doel: een inclusieve speeltuin.

Ons goede doel:
Inclusieve Speeltuin

Bij Stichting 1184 gaat plezier hand in hand met een goed doel. Een deel van jouw inschrijfgeld voor de jubileum pubquiz draagt bij aan een bijzonder project in samenwerking met de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Wij zetten ons in voor de oprichting van een unieke speeltuin. Een plek waar ieder kind, ongeacht hun vaardigheden of beperkingen, vrij en veilig kan spelen. Deze speeltuin wordt een symbool van inclusiviteit en gemeenschapszin in ‘s-Hertogenbosch.

Schrijf je in voor onze jubileum pubquiz en wees onderdeel van iets groters. Jouw bijdrage brengt ons een stap dichter bij een wereld waar inclusiviteit centraal staat.

Presentatie door Hans Tevoort

De avond wordt gepresenteerd door de fantastische Hans Tervoort. Bereid je voor op een boeiende en vermakelijke avond onder zijn leiding. Met zijn enthousiasme en kennis zorgt Hans ervoor dat deze pubquiz een onvergetelijke ervaring wordt.

Mis deze kans niet om je kennis te testen, plezier te hebben met vrienden en tegelijkertijd een goed doel te steunen. Schrijf je team vandaag nog in en verzeker jezelf van een plekje op deze bijzondere avond!

Tot ziens op 25 januari in De Raadskelder, Den Bosch!

Contact 1184

Wil je een bericht achterlaten of meer weten over Stichting 1184? Stuur ons een bericht!

Start typing and press Enter to search