Stichting 1184 draagt de Bossche kleding- en speelgoedbank een warm hart toe. Alle leden van de Stichting 1184 hebben speelgoed ingezameld. Met een bus vol met speelgoed reden eind januari naar de Bossche kleding- en speelgoedbank in ‘s-Hertogenbosch om officieel de ingezamelde spullen te overhandigen.

De leden van Stichting 1184 zullen zich de komende periode ook persoonlijk inzetten om de Bossche kleding- en speelgoedbank te helpen en onder de aandacht te brengen.
De Bossche kleding- en speelgoedbank is een vrijwilligersinitiatief voor mensen die het niet breed hebben. ” Steeds meer mensen doen een beroep op de kleding- en speelgoedbank en de aantallen blijven toenemen.” Zo geeft Beppie Neefs van de kleding- en speelgoedbank aan. “We kunnen alle hulp gebruiken”.

Leden van Stichting 1184 zetten zich deze periode in voor meer bekendheid acties en doelen van De Bossche Kleding- en Speelgoedbank. We zijn gestart met het delen van de acties via social media en bieden financiële ondersteuning vanuit de opbrengst van onze Pinnekes-actie.

Most Recent Projects
Contact 1184

Wil je een bericht achterlaten of meer weten over Stichting 1184? Stuur ons een bericht!

Start typing and press Enter to search