Comedy Night 2014 groot succes!

 In Comedy Night, Event

Op 22 mei was het zover: op de prachtige industriële locatie van Würth Nederland vond de eerste 1184 Comedy Night plaats. Onder het genot van een (ludiek) hapje en drankje werden de genodigden volop vermaakt met Stand Up Comedy en divers variété. Van cabaretiers Leon van de Zande en Roel C. Verburg tot DJ Bloom en een zeer bijzonder Blues Brother duo; deze ‘social’ avond stond vol van gezelligheid en lach.

Naast alle vertier heeft Stichting 1184 van de gelegenheid gebruik gemaakt om haar goede doel, Stichting Leergeld, een cheque te overhandigen van maar liefst € 10.000,-.

VOOR HERHALING VATBAAR

Stichting 1184 wil al haar leden die zich voor deze zeer succesvolle avond hebben ingezet enorm bedanken voor hun inzet, creativiteit en passie. Wij hebben laten zien met vereende kracht een zeer mooi event te kunnen realiseren met een persoonlijke inbreng!

Uiteraard veel dank aan alle mogelijkmakers en hun genodigden voor hun aanwezigheid. Een extra groot woord van dank gaat uit naar Würth en haar medewerkers die veel tijd in de bijzondere aankleding van deze toplocatie hebben gestoken. Daarnaast danken wij Stichting Leergeld en onze sponsors Quest, Bavaria en de Gemeente ’s-Hertogenbosch voor het mede mogelijk maken van deze speciale avond, die zeker voor herhaling vatbaar is!

Recent Posts
Contact 1184

Wil je een bericht achterlaten of meer weten over Stichting 1184? Stuur ons een bericht!

Start typing and press Enter to search

leon van de zande 1184