We hebben een schenking van 250 euro gedaan aan theehuis Het Theelicht op Begraafplaats Orthen voor de inkoop van koffie en thee.

Wie het graf van een dierbare bezoekt of gewoon een wandeling maakt over de oude Begraafplaats Orthen, is van harte welkom in theehuis Het Theelicht. Dit theehuis biedt bezoekers aan deze begraafplaats de gelegenheid om bij een kop koffie, thee of een glas frisdrank even helemaal tot rust te komen.

Luisterend oor

Het is ook een plek waar praten over de dood geen taboe is. De bezoeker kan er een luisterend oor vinden bij een van de vrijwillige gastvrouwen. De leestafel nodigt bovendien uit om plaats te nemen. Er is een boekenkast ingericht, met boeken en documentatie over overlijden en de verwerking daarvan. Ook aan de kinderen is gedacht: toegankelijke boekjes, kleurboekjes en verschillende spelletjes liggen voor hen klaar.

Gastvrije ontmoetingsplek

Het theehuis is door de bewegwijzering gemakkelijk te vinden op de begraafplaats. Met de openstelling van een theehuis heeft Stichting Theelicht een warme en gastvrije ontmoetingsplek gerealiseerd voor jong en oud!

Most Recent Projects
Contact 1184

Wil je een bericht achterlaten of meer weten over Stichting 1184? Stuur ons een bericht!

Start typing and press Enter to search