Het jaarlijkse fundraise event was dit jaar een echt jaren ’80 feest. Hiermee is € 8182,50 opgehaald voor de LINDA.foundation. Dit goede doel geeft cadeaukaartenpakketten weg aan gezinnen die het financieel zwaar hebben. Speciaal voor Stichting 1184 zorgt de LINDA.foundation dat het gehele opgehaalde bedrag ten goede komt aan gezinnen die in ‘s-Hertogenbosch wonen.

Voor één dag was Stichting 1184 omgedoopt in Stichting 1984. Op vrijdagavond 30 augustus werd de kas van hotel restaurant De KASerne omgedoopt tot een eighties discotheek met lichtgevende dansvloer. Voor het entreebedrag van € 55 kon men de hele avond dansen, herinneringen ophalen aan ‘de eighties’ en werd men voorzien van hapjes en drankjes. Een kleine loterij zorgde voor extra inkomsten, waardoor het totaalbedrag van € 8182,50 is opgehaald.

Zo’n 170 aanwezigen gingen los op de verlichte dansvloer met klassiekers uit de jaren ’80. De zweetbandjes, die als ludieke entreebewijs dienden, kwam goed van pas in de warme kas van de KASerne. Dankzij de volledige medewerking van De KASerne, en de sponsoren De Gruyter Fabriek, Lumidee, Esperanto XL, It’s us, Quaestus, LUKE, en uiteraard alle aanwezige eighties liefhebbers, kijkt de organisatie terug op een zeer geslaagd evenement en een prachtig bedrag dat er mee is opgehaald.

 

Most Recent Projects
Contact 1184

Wil je een bericht achterlaten of meer weten over Stichting 1184? Stuur ons een bericht!

Start typing and press Enter to search