Op donderdag 12 april 2018 organiseert Stichting 1184 een heuse Bossche Kien avond op een toplocatie genaamd Café De Sjang. De opbrengst van dit Kien event gaat geheel naar de wederopbouw van Zorgboerderij De Locatie in Vlijmen
 
Begin februari 2018 brandde hun kantine jammerlijk af. In het afgebrande gebouw kregen jongeren trainingen in arbeid en vaardigheden. De Locatie zorgt ook voor naschoolse opvang en weekendopvang voor kinderen die extra aandacht nodig hebben. Tien jaar vrijwilligerswerk werd in luttele minuten in de as gelegd en nu kunnen de kinderen nergens meer heen. Tijd voor actie dus!
 
Waarmee kun je bijdragen:
Deelname aan geweldige Bossche Kienavond: Entree € 35,00 p.p.
  • Wanneer: 12 april 2018
  • Locatie: Café De Sjang, Graafsebaan 141, Den Bosch
  • Zaal open: Vanaf 19:30 uur
  • Eerste kien ronde: 20:15 uur
 
Op deze avond kun je genieten van geweldige optredens van echte Bossche zangers. In deze mooie ambiance kun je tijdens 7 kien rondes mooie prijzen winnen welke beschikbaar gesteld zijn door diverse ondernemers. Naast de kienkaarten voor deze 7 rondes krijg je voor je entreebewijs 2 consumpties. De opbrengst van de entreekaarten komt geheel ten goede van het goede doel. Ook spelen wij een bijzondere superronde waarbij de prijzen net zo spectaculair zijn als deze avond. Loten voor deze speciale ronde zijn separaat verkrijgbaar tijdens de avond. Gedurende de avond kun je ook op 10 mooie veilingitems bieden voor het goede doel. Volop kans dus om blij de deur uit te gaan!
 
Zorg dah ge er bij bent!
Meld je bij een van de leden van Stichting 1184 voor een toegangskaart. Wees er snel bij, want het aantal toegangskaarten is beperkt.
Most Recent Projects
Contact 1184

Wil je een bericht achterlaten of meer weten over Stichting 1184? Stuur ons een bericht!

Start typing and press Enter to search